ERASMUS+ PARTNERSÉGI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK (KA220) PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS WEBINÁRIUM (FELSŐOKTATÁS, IFJÚSÁG ÉS SZAKKÉPZÉS)

A sikeres pályázás érdekében online információs alkalmat szervezünk pályázóinknak a partnerségi együttműködések a felsőoktatási (KA220-HED), az ifjúsági (KA220-YOU) és szakképzési (KA220-VET) szektorban pályázattípusról, a 2024-es őszi pályázati körre vonatkozóan.

Időpont: 2024.08.28. 14:00-16:30
Helyszín: Online, Zoom

A rendezvényen való részvételhez elengedhetetlen, hogy a résztvevők ismerjék a 2024-es Erasmus+ útmutató Partnerségi együttműködésekre vonatkozó részeit.

Tervezett programelemek:

  • A Partnerségi együttműködések (KA220) pályázati forma általános tudnivalói, feltételrendszere
  • Intézményi regisztráció és a pályázati űrlap bemutatása
  • A lump-sum modell bemutatása, pénzügyi kérdések és válaszok

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják!

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 22. 12:00


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Szervezet/intézmény neve*


Melyik szektorban szeretne pályázni? A választás alapján kerül besorolásra a szektoros csoportokba!*

Van-e korábbi tapasztalata Erasmus+ KA2 projektek tervezésében, pályázatok írásában, esetleg projektek megvalósításában?*

Amennyiben igen, milyen típusú pályázatban és milyen szerepkörben?

Milyen témára irányul a projektötlete?*

Vannak-e már partner/partnerek a kapcsolati körében, akikkel együtt gondolkodik?*

Milyen kérdésekre szeretne választ kapni a rendezvényen?*

Egyéb visszajelzés, kérdés*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.



Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2024.07.19.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány