Youth@Work hazai műhelymunka: az önkéntesség mint az ifjúsági munka eszköze

A Tempus Közalapítvány az Élményakadémiával együttműködve 2024. június 14 -én hazai műhelymunkát szervez olyan szakemberek bevonásával, akik aktívan jelen vannak a Youth@Work által képviselt területeken: a fiatalok foglalkoztathatósága, tudatos munkaerőpiaci jelenléte és vállalkozói készségének fejlesztése

Időpont: 2024.06.14. péntek, 10:00 – 13:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077, Kéthly Anna tér 1., 6. emelet, Brüsszel terem

Évente többször megvalósítunk olyan hazai Youth@Work műhelymunkát, ahol igyekszünk behozni és témává tenni a területen jellemző aktuális kérdést, trendet vagy bemutatni kezdeményezéseket. Az alkalmakat közös ebéddel zárjuk, ahol a kapcsolódás kerül a középpontba.

2024. június 14-én az Élményakadémia Egyesület képzőinek segítségével azon kérdések kerülnek majd középpontba, hogy hogyan lehet hasznos eszköz az önkéntesség az ifjúsági munkában? Milyen munkavállalói kompetenciákat tud fejleszteni a különböző társadalmi háttérből érkező fiatalok esetében? Hogyan segíti elő azt, hogy a fiatalok helyt tudjanak állni az első munkahelyeiken? Hogyan van erre hatással az, hogy honnan és milyen kiinduló lehetőségekkel érkeznek?

Előadó: Csapi András és Gyöngyösi Kriszta
Az esemény facilitátorai: Földi Barbara, Kiss Gergő

A műhelymunkán való részvétel ingyenes.
Jelentkezési határidő: 2024. június 7.

A műhellyel kapcsolatos kérdéseddel keresd Kiss Andreát az alábbi elérhetőségeken: andrea.kiss@tpf.hu, +36 1 237 1300 / 349-es mellék.

Utolsó módosítás: 2024.06.04.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány