Tájékoztató a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2023/24-es tanévre szóló hallgatói pályázati folyamatáról

A Tempus Közalapítvány 2022. december 6-án online pályázatíró tájékoztató alkalmat rendez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2023/2024-es tanévre szóló egyéni hallgatói pályázatainak meghirdetéséről, melyben a pályázati folyamatot és online felületet ismertetjük, illetve megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket. Szeretettel várjuk az érdeklődő diákokat, családjaikat, tanáraikat!

Időpont: 2022.12.06. 8:00-9:30 (közép-európai idő szerint) és 16:00-17:30 (közép-európai idő szerint)
Helyszín: Online, Zoom

Magyar gyökereid vannak és terveid közt szerepel, hogy pályázz a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram? Lennének kérdéseid a pályázás menetével vagy az űrlap pályázati felület kitöltésével kapcsolatban? Csatlakozz online pályázatíró tájékoztatónk egyikéhez és kapj válaszokat kérdéseidre!

A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram azok számára szól, akik Európai Unión kívüli magyar diaszpórában élnek és magyarországi felsőoktatási intézményben kívánnak tanulmányokat folytatni annak érdekében, hogy erősítsék személyes, szakmai, valamint kulturális kapcsolataikat Magyarországgal. A program célja, hogy a magas színvonalú magyar felsőoktatási képzések biztosítása révén támogassa az ösztöndíjasok szakmai fejlődését, magyar nyelvtudásuk és identitásuk elmélyítését.

Az esemény online felületen kerül megrendezésre, az ehhez tartozó linket a regisztrációt követően kapja meg minden visszaigazolt résztvevő. Kérjük részvételi szándékát 2022.12.05., 16:00 óráig jelezze.

Az esemény angol nyelven zajlik.

NOTA BENE: A tájékoztató a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramról szól, így kérjük csak akkor vegyen részt a rendezvényen, ha Ön (vagy az ön által képviselt pályázó) magyar gyökerekkel rendelkezik és az Európai Unión kívüli magyar diaszpórában él. Felhívjuk figyelmét, hogy más ösztöndíjprogramról nem tudunk tájékoztatást adni az eseményen, így amennyiben nem rendelkezik magyar gyökerekkel és más ösztöndíjprogram iránt érdeklődik (pl. a Stipendium Hungaricum ösztöndíj), kérjük az adott program felületein tájékozódjon.

Bármilyen kérdése van a regisztrációval vagy a részvétellel kapcsolatban, kérem keresse kollégáinkat a diasporascholarship@tpf.hu címen.

Bármilyen kérdésük van a pályázattal kapcsolatban, azt írásban is feltehetik a következő felületen: https://padlet.com/intezmenyikonzultacio/diaspora1206

Kollégáink igyekeznek minden kérdésre válaszolni.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

A két megadott időpont közül melyiken szeretne részt venni?*
Melyik országból jelentkezik az eseményre?*

Melyik városból jelentkezik az eseményre?*

Rendelkezik magyar gyökerekkel? Kérjük, fejtse ki.*

Honnan értesült a rendezvényről?*

Amennyiben valamilyen szervezet (pl. diaszpóraszervezet) által értesült az eseményről, mi a szervezet neve?*

Milyen minőségben vesz részt a tájékoztatón?*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2022.11.24.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány