PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA122) A FELNŐTT TANULÁS, KÖZNEVELÉS ÉS SZAKKÉPZÉS SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási intézmények/szervezetek 2022-ben támogatott rövid futamidejű mobilitási projektek (KA122) koordinátorai számára.

Időpont: 2022.06.22. 9:00-14:00
Helyszín: online térben, zoom platformon keresztül

A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Főbb tématerületek:

  • Összefoglaló a pályázati körnek eredményeiről, sajátosságairól
  • Praktikus tudnivalók a projekt megvalósításához (szerződéskötés, beszámolás stb.)
  • Pénzügyi szabályok
  • Disszeminációs tudnivalók, Europass

A webinárium ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A regisztráció határideje: 2022. június 18., éjfél

A regisztrálók e-mailben fogják megkapni a webináriumhoz való csatlakozás linkjét és útmutatóját.

Elhangzott előadások:
Bevezető
Mobilitási projektek adminisztrációja
A támogatás felhasználása és keretei
Szakképzés kontakt információk
Köznevelés kontakt információk

 

Utolsó módosítás: 2022.07.12.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját a Projektindító webinárium- Rövid futamidejű mobilitási projektek (KA122) a felnőtt tanulás, köznevelés és szakképzés szektorban című online rendezvényünkre. A webináriumhoz való csatlakozás linkjét és útmutatóját a rendezvény előtt egy-két nappal emailben fogjuk elküldeni.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány