Jelenleg nincs nyitott pályázati lehetőség az EGT Alap Ösztöndíj programban.

A projekt, ami ott kezdődött, ahol véget ért

Az EGT Alap támogatásával a Budapesti Corvinus Egyetem kiemelkedő projektet valósított meg a Felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek pályázattípusban. A projekt keretében kutatás és tananyagfejlesztés zajlott azzal a céllal, hogy norvég és magyar jó gyakorlatok megismerése és adaptálása révén javítsa a hazai megváltozott munkaképességű munkavállalók elhelyezkedési esélyeit a nyílt munkaerőpiacon. A projekt hazai jó gyakorlat, nagy ívű nemzetközi hatással.

Elolvasom

EGT ALAP ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM 2009-2014

Az EGT Alap Ösztöndíj program célja, hogy elősegítse a nemzetközi együttműködések és a kölcsönös mobilitási programok megvalósítását Magyarország és a három donor ország: Norvégia, Izland és Liechtenstein között, annak érdekében, hogy ezzel erősítse a felek közötti kapcsolatot.

Elolvasom

ZÁRÓKIADVÁNY

Magyarország és a Donor Országok oktatási együttműködései az EGT Alap Ösztöndíj programban.

Elolvasom

ZÁRÓRENDEZVÉNY

Személyes és virtuális köszöntők norvég, izlandi és liechtensteini oldalról, záró értékelés a közreműködő szervezetektől, projektbemutatók, kisfilm, kiadvány, kiállítás, tapasztalatcsere, ünneplés és kitekintés a program jövőjébe – mindez egy konferencián valósult meg 2017. október 5-én, az Európa Hajón.

Elolvasom

EGT ALAP KISFILM

Az EGT Alap Ösztöndíj program keretében megvalósított szakmai látogatások, mobilitási projektek vagy intézményközi együttműködések pályázattípusai kerülnek bemutatásra. Norvégia, Izland és Liechtenstein támogatásával Magyarországon is lehetővé vált az Ösztöndíj program keretében az oktatás fejlesztése.

Elolvasom

Utolsó módosítás: 2019.04.09.