Hatékony kommunikáció és prezentáció

20 tanórás, csoportos tanácsadással egybekötött képzés. Elvégzése során lehetősége nyílik prezentációs készségének fejlesztésére és önértékelésre.

Képzéseinkre kizárólag csoportosan (min. 12 fő), egyedi árajánlatkérés alapján lehet jelentkezni. Árajánlatot az alábbi e-mail címen kérhet a tervezett téma, alkalmas időszak/időpont, csoportlétszám, illetve a megrendelő szervezet nevének és székhelyének megadásával: kepzes{kukac}tpf.hu.

Kiknek szól a képzés?

A tréninget mindazoknak ajánljuk, akik munkájuk és mindennapi életük során már szembesültek a hatékony információátadás fontosságával és esetleges nehézségeivel, így annak tudatos használatát a gyakorlatban is fejleszteni kívánják.

A képzés jellemzői

  • a résztvevők elsajátítják az alapvető prezentációs, előadói, technikai készségeket;
  • a megszerzett ismeretek és készségek segítségével hatékonyan tudják a szóbeli kommunikációban képviselni a céges, illetve saját érdekeket, értékeket, üzeneteket, valamint
  • tökéletesítsék azokat az eszközöket, amelyek hatásossá tesznek egy előadást, és fejlesszék ezen eszközök tudatos használatát.

Továbbá:

  • A foglalkozások során az üzleti szektor gyakorlott trénerei segítik az Ön fejlődését, akik hosszú évek óta dolgoznak nagyvállalatok vezető munkatársainak, értékesítőinek személyes fejlesztésén.
  • Az alkalmak nagyon intenzívek, a rövid elméleti alapozások, a jó gyakorlatok bemutatása után a résztvevők rögtön átültethetik a gyakorlatba a hallottakat: ők maguk prezentálnak. A résztvevők prezentációit a trénerek videófelvételen rögzítik, majd egy külön térben személyes visszacsatolást adnak.
  • A képzést két tréner vezeti. A képzés során jó gyakorlatok bemutatását követően a résztvevők maguk is prezentálnak különböző témákban. A prezentációkat videófelvételre rögzítik, és azokat a résztvevők az egyik trénerrel személyesen elemzik. Így az esetleges hibák tudatosulnak és javításra kerülnek.
  • A képzés nyelve magyar vagy angol, a megbízó kérésétől függően.

A képzésbe való bekapcsolódás feltétele: érettségi

Az Fktv. 13/B. § (1) bekezdése alapján a képzés elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.

A képzés a Tempus Közalapítvány engedélyeztetett és szakértő által minősített felnőttképzése.

Utolsó módosítás: 2022.06.22.