Projektmenedzsment képzés

Minősített, 30 tanórás, 3 vagy 4 képzési napos felnőttképzési program, 6 tanórás egyéni tanácsadással egybekötve

Képzéseinkre kizárólag csoportosan (min. 12 fő), egyedi árajánlatkérés alapján lehet jelentkezni. Árajánlatot az alábbi e-mail címen kérhet a tervezett téma, alkalmas időszak/időpont, csoportlétszám, illetve a megrendelő szervezet nevének és székhelyének megadásával: kepzes{kukac}tpf.hu.

Kiknek szól a képzés?

A kurzusokon való részvételt azoknak javasoljuk, akik aktívan részt vesznek a pályázatok, projektek kidolgozásában és végrehajtásában, valamint azoknak a vezetőknek, akik át kívánják tekinteni a projektmenedzsment teljes folyamatát.

A képzés célja:

  • a résztvevők képesek legyenek a hazai, az EU által társfinanszírozott és egyéb, a szervezet szempontjából releváns pályázati felhívásoknak és más forrásteremtési lehetőségeknek megfelelő projektek és pályázatok teljes körű elkészítésére;
  • a résztvevők áttekintsék a projektciklus folyamatát és képesek legyenek a saját intézményük szempontjából releváns, a kiíró tartalmi és formai elvárásának teljes mértékben megfelelő projektterv és pályázat elkészítésére, illetve a támogatás elnyerése esetén a kiírásban foglaltak szerint a projektet hatékonyan és a fejlesztési cél szempontjából hasznosan végrehajtani.

A képzés tananyagegységei:

1. Projektalapú szemlélet, projekttervezési eszközök (12 óra)
2. Pályázatok szakmai és pénzügyi tervezése (10 óra)
3. Projektek szakmai és pénzügyi végrehajtása (8 óra)

A képzésbe való bekapcsolódás feltétele: érettségi

Az Fktv. 13/B. § (1) bekezdése alapján a képzés elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.

A képzés a Tempus Közalapítvány engedélyeztetett és szakértő által minősített felnőttképzése.

Utolsó módosítás: 2022.06.28.