Hír | Felsőoktatás

Hallgtatói lehetőségek egy nemzetközi, többnyelvű és interdiszciplináris egyetemi képzés keretében Luxemburgban. Az oktatásba többféleképpen be lehet csatlakozni, elérhetők ösztöndíjprogramok is.

| Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Csatlakozzon az Erasmus Napok programsorozathoz, szervezzen eseményt október 13-15. között, ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és mutassa meg projektjét a világnak!

Hír | Felsőoktatás

A Rákóczi-kultusz gyökerei, nemesi kivándorlók sorsa és Rodostó jelentősége a bujdosók történelmében. Többek között ezeket a témaköröket vizsgálta az Hubert Curien – Balaton Program támogatásával 2 évig az a francia-magyar kutatócsoport, amely munkájának köszönhetően most Rodosto et les tombes des émigrés címmel jelent meg egy izgalmas kötet. Tóth Ferenccel, a könyv szerkesztőjével, a kutatócsoport magyar vezetőjével beszélgettünk a kötet bemutatóján.

Ösztöndíj | Felsőoktatás

A Taith egy új csereprogram, mely lehetővé teszi a walesiek tanulását, képzését és szakmai gyakorlatát világszerte, miközben ugyanezeket a feltételeket biztosítja azoknak, akik Wales-t választanák külföldi mobilitásuk helyszínéül.

Ösztöndíj | Felsőoktatás

Felvételt hirdet a Baku Summer Energy School program, mely idén kerül megrendezésre 16. alkalommal július 16-30. között.

Ösztöndíj | Felsőoktatás

Azerbajdzsán legrangosabb felsőoktatási intézménye, mely élen jár a professzionális mérnöki oktatásban, több képzési programot is meghirdetett hallgatók számára.