Negyedik születésnapját ünnepli az Europass portál!

2024.07.01.

Europass | Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Négy évvel ezelőtt, 2020 júliusában vált a nagyközönség előtt is elérhetővé az Europass új szolgáltatásokkal tarkított, komplex oldala.

Az Európai Unió fő tanulási politikája, az életen át tartó tanulás nagyon fontos a jelenkor folyton változó társadalmában, minden életszakaszban és életkorban érdemes és hasznos új ismereteket elsajátítani. 
Ezt a fő célt szem előtt tartva jött létre a komplex szolgáltatásokat nyújtó Europass, amely ingyenes és biztonságos eszközeivel számos lehetőséget kínál a tanulni és dolgozni vágyók számára.

A platform indulása óta közel hétmillió regisztrált felhasználóval és 90 millió látogatással rendelkezik, és csak 2023-ban kilencmillió Europass önéletrajzot töltöttek ki az oldal segítségével!

Az Europass-profilokat és önéletrajzokat, mint a felhasználók készségeinek és tapasztalatainak bemutatására alkalmas dokumentumokat, Európa-szerte általánosan elismerik a potenciális munkaadók, valamint az oktatási és képzési helyek.

Az Europass hatékony eszközöket és hasznos információkat kínál a felhasználóknak az európai munkavállalással és tanulással kapcsolatban. 

Az idei év fontos újításokat hozott a „Tendenciák a munkahelyek és a készségek terén” eszközhöz, amely biztosítja, hogy az Europass felhasználók hozzáférjenek a legfrissebb munkaerő-piaci információkhoz.

Ünnepeljük együtt ezt a mérföldkövet!

Ismerje meg az Europass szolgáltatások egyre bővülő tárházát és várjuk együtt az új funkciókat és fejlesztéseket, melyek elsődleges célja továbbra is a felhasználók tanulmányi- és karrierútjának megkönnyítése és támogatása!

Utolsó módosítás: 2024.07.01.