Elindult az Erasmus+ revealed podcast!

2024.06.19.

Oktatás és képzés az EU-ban | Sport, Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Az epizódokban a programmal kapcsolatos gyakori kérdésekre válaszol az Európai Bizottság és meghívott vendégeik.

Június 7-én jelent meg az Erasmus+ revealed címet viselő podcast első része, amellyel kezdetét vette az Európai Bizottság összesen nyolc epizódosra tervezett sorozata. Minden adásban az Erasmus+ program kevésbé ismert nézőpontjai kerülnek előtérbe; szakértők adnak választ a programmal kapcsolatos gyakori kérdésekre és fejtik ki véleményüket, osztják meg tudásukat a felmerülő témákban. 

A kezdeményezés célja az, hogy a podcast hasznos útmutatóvá váljon mindenki számára, aki kíváncsi az Erasmus+ programban történő részvétel előnyeire. 

Mikrofon kék lila háttérrel
Forrás: Európai Bizottság

Az első epizódban Pia Ahrenkilde Hansen, az Európai Bizottság oktatásért, ifjúságért, sportért és kultúráért felelős főigazgatója mutatta be Erasmus+ programot, annak történetét, fő célkitűzéseit és előnyeit. A hallgatók betekintést nyerhettek a különböző pályázattípusokba is és megtudhatták, hogy milyen lehetőségek várnak rájuk projektmegvalósítóként. 

A következő részekre nem kell sokat várni: júniusban és júliusban lesznek elérhetőek az „Erasmus+ revealed” podcast oldalán!

 

Utolsó módosítás: 2024.06.25.