Online pilot képzés indul alapkészség-hiányos felnőttek képzésével foglalkozó szakemberek számára

Partner hír | 2022.05.25.

Pályázóink hírei | Felnőtt tanulás

Felnőttkori alapkészségek címmel indul 4 hetes online pilot képzés alapkészségeket oktató tanárok, alapkészség-hiányos felnőttek képzésével foglalkozó szakemberek számára, 2022. június 6. és július 1. között.

Az EBSN (Európai Alapkészség Hálózat) kezdeményezésére és az ERASMUS+ Program támogatásával létrejött Szakmai Továbbképzés Sorozat keretében lehetőség nyílik a „Felnőttkori Alapkészségek” című online képzés elsőkörös megvalósításában való részvételre. A képzési lehetőség magyarul beszélő résztvevőknek szól és magyar nyelven folyik. A tanulást támogató anyagok a pilot időszakban egyelőre csak angol nyelven érhetők el.

A "Felnőttkori Alapkészségek" című 4 hetes online pilot képzés alapkészségeket oktató tanárok, alapkészséghiányos felnőttek képzésével foglalkozó szakemberek számára 2022. június 6-július 1. között zajlik majd.

A képzés célja, hogy elősegítse az alacsony képzettségű felnőtteket oktatók számára az alapkészségek hiányosságai által okozott kihívások megértését és figyelembevételét a saját oktatói gyakorlatuk során. A képzés feltárja azokat a tényezőket, melyek az alacsony felnőttkori alapkészségekhez vezetnek, és felkészíti az oktatókat arra, hogy képesek legyenek felnőtt tanulóik számára egyéni fejlődési utak bejárásának támogatására. A képzés hozzáférést biztosít számos nemzetközi, a területen élenjáró forrásanyaghoz, jó gyakorlathoz. 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részletes információk a képzésekről és a tudásanyagokról: https://teaching.basicskills.eu/

 

Utolsó módosítás: 2022.07.15.