Vegyen részt az Erasmus Napokon október 14-16. között!

2021.10.11.

Hír | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és látogasson el az #ErasmusDays eseményeire! Országszerte közel 80 esemény valósul meg a nemzetközi programsorozat keretében.

Október 14-16. között minden az Erasmus+ projektekről szól majd: a háromnapos programsorozat során minden projektmegvalósító megmutathatja magát különféle rendezvényeken, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz.

Az idei Erasmus Napok alkalmával is számos hazai intézmény és szervezet csatlakozott a kezdeményezéshez az Erasmus+ köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és ifjúság szektorát képviselve, hogy megmutassa, mit adott a világnak az Erasmus+ projektje és, hogy együtt ünnepeljük a programot és Európát. A magyar események már elérhetőek az új #ErasmusDays honlapon

Böngésszen a 77 izgalmas magyar #ErasmusDays esemény között!

A szervezők élménybeszámolókkal, interaktív műhelymunkákkal, információs napokkal, online eseményekkel, kihívásokkal, módszertani bemutatókkal készültek idén, amelyekre sok szeretettel várják az érdeklődőket október 14-16. között. 

#ErasmusDays a közösségi médián keresztül is!

A programsorozathoz és a közös ünnepléshez a közösségi média csatornákon keresztül is csatlakozhat: ha van egy jó Erasmus története vagy élménye, ossza meg az #ErasmusDays hashtaget használva! Csatlakozzon Facebookon a Tempus Közalapítvány Erasmus Napok 2021 eseményéhez, hogy naprakész információhoz jusson a magyar eseményekkel és programokkal kapcsolatban.

Vegyen részt az eseményeken, csatlakozzon online, ossza meg a történetét, és ünnepeljük együtt az Erasmus+ programot és Európát október 14-16. között!

Utolsó módosítás: 2021.10.25.