Kapcsolódjon be a Tempus Közalapítvány #ErasmusDays rendezvényeibe!

2020.10.13.

Rendezvény | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Idén először nemcsak a hazai események koordinátoraként veszünk részt az Erasmus Napokon, hanem saját programokkal is készülünk. Október 15-én, csütörtökön két online rendezvényen várjuk az érdeklődőket.

Az idei évben a Tempus Közalapítvány is csatlakozott az Erasmus Napok szervezőinek népes táborához, hogy megmutassuk, mit adott az Erasmus+ program a világnak. Két online esemény keretében mutatjuk be a kiemelkedő Erasmus+ projekttermékeket az elmúlt hét évből és a felsőoktatási szektor sikeres mobilitási projektjeit. 

Társasjátékok, tananyagok, digitális eszközök

Az Erasmus+ program elmúlt hét évében számos olyan projekttermék született, amelyet mások is használhatnak a munkájuk vagy a mindennapjaik során. A nemzetközi együttműködések keretében elkészült kézikönyvek, oktatási anyagok, játékok és online eszközök valós társadalmi igényekre reagálnak, és (bár sokszor külföldi példákból nyernek ihletet) hazai kontextusban is megállják a helyüket. A projektekben elért eredmények bárki számára inspirálóak és hasznosak lehetnek, így az Erasmus+ program támogatásával megvalósuló együttműködésekből nem csak a résztvevők profitálhatnak.

Regisztráljon online rendezvényünkre itt!

Fókuszban a hallgatói mobilitás

Az Erasmus+ program legrégebbi és egyben legismertebb eleme az egyetemi hallgatók külföldi tapasztalatszerzési lehetősége. Elsősorban felsőoktatási intézmények nemzetközi koordinátorait várjuk arra a műhelymunkára, ahol előadóink az egyetemek hosszú évek alatt felgyűlt tapasztalatait és jó gyakorlatait mutatják be, és beszámolnak az Erasmus+ projektek intézményre, illetve a nemzetköziesítés folyamatára gyakorolt hatásairól.

Regisztráljon online rendezvényünkre itt!

Utolsó módosítás: 2020.10.27.