Erasmus ösztöndíj hallgatóknak

  Erasmus+ tanárok

  Erasmus+ Ifjúság és Eurodesk

  Európai Ifjúsági Portál

  100újélmény

  Campus Mundi ösztöndíjak

  Europass Magyarország

  Európa a polgárokért program

  A tanulás jövője

  Study in Hungary

  ErasmusPlus_HU

  Campus Mundi


Az ECVET kísérleti projektek 2008-ban indultak azzal a céllal, hogy gyakorlatban próbálják ki az ECVET eszközöket, teszteljék az egyes elemeket és mintákat dolgozzanak ki az alkalmazandó dokumentumokra.

Az első 10 ECVET kísérleti projekt tanulságainak összefoglalója (angol nyelven)

Az ECVET ASSET kísérleti projekt egyike a 2008-2011 között megvalósult tíz kísérleti projektnek. A francia koordinálású projektben a finn és román partnerek mellett ez volt az a projekt, ahol magyar intézmények is részt vettek az ECVET tesztelésében. A Ványai Ambrus Gimnázium, Informatikai és Közlekedésgépészeti Szakközépiskola, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Szakképzési és Felnöttképzési Intézet dolgozott.

Összes címkeECVETECVET elvek a gyakorlatban: kreditbeszámítás vagy személyre szabott elismerés

A hallgatói nemzetközi szakmai gyakorlat és mobilitás tapasztalatcseréje című projekt (PEST – Partnership for Exchange of experience in Student on-the-job Training) célja az oktatási intézmények, vállalatok párbeszédének elősegítése a hallgatói szakmai gyakorlatok szervezésének ösztönzésére. A Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) közös szervezésében 2015. június 4-én megrendezett projektzáró szakmai fórum célja az volt, hogy a mobilitásban érintett szakemberek a projekteredmények ismertetésén túl az eredmények hatékony alkalmazásához és fenntarthatóságához is iránymutatást adjanak.

Elolvasom

Minden jog fenntartva, 2014 © Tempus Közalapítvány

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002298
Engedélyszám: E/2020/000342

TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY 1077 BUDAPEST, KÉTHLY ANNA TÉR 1. • TELEFON: (+36 1) 237-1300 • INFÓVONAL: (+36 1) 237-1320
E-MAIL: INFO{KUKAC}TPF.HU