2017

JAN

26

Tempus Üzleti Kávéház - Fókuszban a szakmai gyakorlatos hallgatók mentorálása

Miért érdemes és mikor szükséges a szakmai gyakorlatos hallgatók számára mentort biztosítani? Miben különböznek a mentor és a szakmai vezető feladatai? Milyen készségekkel és kompetenciákkal rendelkezik egy jó mentor? Hogyan érdemes kiválasztani a mentorokat és szakmai vezetőket? Hogyan készíthetők fel a mentorok a hallgatókkal való együttműködésre? Milyen plusz segítséget igényelnek a külföldi szakmai gyakorlatos fiatalok? Milyen hozadéka lehet a munkahelyi mentorprogramoknak a cég egészét tekintve?

Részletek

2017

JAN

16

Zártkörű rendezvény

Erasmus+ felsőoktatási fejlesztési projektek (Capacity building in Higher Education) és Jean Monnet pályázatok - Pályázatíró szeminárium

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a fent megjelölt felsőoktatási pályázattípusokhoz kapcsolódóan pályázatíró szemináriumot szervez. A rendezvényen áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapokat és mellékleteket, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

Részletek

2016

DEC

08

ERASMUS+ program - KA1 Felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs nap

A Tempus Közalapítvány tisztelettel meghívja a felsőoktatási intézmények Erasmus koordinátorait az ERASMUS+ program 1. kulcstevékenysége kapcsán tartandó felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs napra. A rendezvény során a 2017. évi KA103 és KA107 pályázatok beadásával kapcsolatos legfontosabb információk kerülnek bemutatásra.

Részletek

2016

DEC

08

A vállalkozói készség fejlesztése az Erasmus+ program segítségével

Az Európai Bizottság által meghirdetett A szakképzés európai hete -2016 rendezvénysorozathoz kapcsolódó szakértői kerekasztalra és projektbemutatóra várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a vállalkozói kompetenciák körének meghatározására és a vállalkozókészség fejlesztésére irányuló uniós kutatások és szakpolitikai újdonságok iránt.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.