2017

JAN

16

Zártkörű rendezvény

Erasmus+ felsőoktatási fejlesztési projektek (Capacity building in Higher Education) és Jean Monnet pályázatok - Pályázatíró szeminárium

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a fent megjelölt felsőoktatási pályázattípusokhoz kapcsolódóan pályázatíró szemináriumot szervez. A rendezvényen áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapokat és mellékleteket, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

Részletek

2016

DEC

08

ERASMUS+ program - KA1 Felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs nap

A Tempus Közalapítvány tisztelettel meghívja a felsőoktatási intézmények Erasmus koordinátorait az ERASMUS+ program 1. kulcstevékenysége kapcsán tartandó felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs napra. A rendezvény során a 2017. évi KA103 és KA107 pályázatok beadásával kapcsolatos legfontosabb információk kerülnek bemutatásra.

Részletek

2016

DEC

08

A vállalkozói készség fejlesztése az Erasmus+ program segítségével

Az Európai Bizottság által meghirdetett A szakképzés európai hete -2016 rendezvénysorozathoz kapcsolódó szakértői kerekasztalra és projektbemutatóra várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a vállalkozói kompetenciák körének meghatározására és a vállalkozókészség fejlesztésére irányuló uniós kutatások és szakpolitikai újdonságok iránt.

Részletek

2016

NOV

29

HEINNOVATE ORSZÁGOS KUTATÁS ZÁRÓ KONFERENCIA

Az OECD, az Európai Bizottság, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Tempus Közalapítvány szervezésében zajló, a magyar felsőoktatási intézmények vállalkozókészségének, innovációs potenciáljának feltárására irányuló OECD HEInnovate kutatás záró konferenciájára 2016. november 29-én kerül sor, melyre várjuk felsőoktatási intézmények képviselőinek jelentkezését.

Részletek

2016

NOV

22

Zártkörű rendezvény

A munka alapú tanulás minőségbiztosítása a tanulási eredmény alapon szervezett szakmai gyakorlatokkal

A Tempus Közalapítvány 2016. november 22-én egynapos műhelymunkát szervez a szak- és felnőttképzés képzési kínálatának és a munkaerő-piaci igények jobb összehangolásának témájában, fókuszálva a globális gazdaság és munkaerőpiac felől érkező főbb kihívásokra, az Európai Unió képességpolitikájának tükrében.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.