2018

MÁR

01

Zártkörű rendezvény

Tanulmányi eredmények alapú megközelítés a képzésfejlesztésben

A Tempus Közalapítvány 2018. március 1-2-án kétnapos műhelymunkát szervez a szak- és felnőttképzés fejlesztése témában, fókuszálva a globális gazdaság és munkaerőpiac felől érkező főbb kihívásokra, különös hangsúllyal a tanulási eredmények alapú megközelítés alkalmazására a képzésfejlesztésben.

Részletek

2018

FEB

22

Zártkörű rendezvény

Tanulási eredmények alapú megközelítés a képzésfejlesztésben

A Tempus Közalapítvány 2018. február 22-23-án kétnapos műhelymunkát szervez a szak- és felnőttképzés fejlesztése témában, fókuszálva a globális gazdaság és munkaerőpiac felől érkező főbb kihívásokra, különös hangsúllyal a tanulási eredmények alapú megközelítés alkalmazására a képzésfejlesztésben.

Részletek

2018

FEB

13

Nyílt konzultációs műhely - Erasmus+ stratégiai partnerségek

Magyarországon az Erasmus+ programot koordináló Tempus Közalapítvány nyílt konzultációs műhelyt tart mintegy 2 órás időkeretben az oktatási szektorok (felsőoktatási/felnőtt tanulási/köznevelési/szakképzési) számára elérhető Erasmus+ stratégiai partnerségek keretében 2018.03.21. határidőig pályázni kívánó szervezetek számára.

Részletek

2018

JAN

22

ERASMUS+ STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK PÁLYÁZATÍRÓ SZEMINÁRIUM

A stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, az innovációk fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.