Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek - Pályázatíró szeminárium, Pécs

A pályázattípus célja, hogy a nemzetközi tapasztalatszerzésen keresztül erősítse az európai dimenziót az óvodákban és az iskolákban, illetve hogy 21. századi készségekkel és kompetenciákkal ruházza fel a köznevelési intézményeket.

Időpont: 2018.01.23. 11.30-16.00
Helyszín: Pécs, Café Paulus 7624 Pécs, Ifjúság útja 4.

A 2018-as pályázati évben a pályázattípus az eddigieknél lényegesen egyszerűbb pályázati feltételeket biztosít. A változtatások célja, hogy minél több iskola és óvoda tudjon csatlakozni az Erasmus+ programhoz. Ezzel párhuzamosan az Iskolai, óvodai partnerségek projektekre az előző évhez képest várhatóan közel 50%-kal magasabb pályázati forrás áll rendelkezésre, ami a legjelentősebb növekedés az Erasmus+ program indulása óta. A pályázatíró szeminárium célja, hogy felkészítse az intézményeket a sikeres pályázásra. A pályázatok beadási határideje: 2018. március 21. déli 12:00.

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel kívánja segíteni a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden résztvevő átfogó képet kapjon az Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2018. évi pályázati dokumentációval, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A Tempus Közalapítvány munkatársai november folyamán bevezető szemináriumokat tartottak az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípus iránt érdeklődőknek, annak érdekében, hogy a pályázatok jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós célokhoz és stratégiákhoz. A rendezvények előadásainak anyagát kérjük, ismerjék meg a pályázatíró szeminárium előtt:

 

Program

11.30-13.00 Szakmai és pénzügyi tudnivalók, kérdések
13.00-13.30 Szünet
13.30-15.00 Szakmai és pénzügyi tudnivalók, kérdések
15.00-15.15 Szünet
15.15-16.00 Út a sikeres pályázathoz, jó példák

A programváltozás jogát a kezdő és záró időpontok figyelembe vételével fenntartjuk!

 

A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztráció, amelyet a korlátozott részvételi lehetőséget figyelembe véve fogadunk el. Kérjük, hogy legkésőbb 2018. január 21-ig regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével.

Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

 

Az Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek pályázattípusról további szemináriumokat is tartunk a következő helyszíneken és időpontokban (ide linkelni kellene az adott rendezvények oldalait):

Utolsó módosítás: 2018.01.10.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány