II. Szakmai műhely mentorprogramok munkatársai részére

Decemberben folytatódik a Tempus Közalapítvány kétrészes műhelysorozata, amelyen ismét a külföldi hallgatók beilleszkedését segítő mentorprogramok elindítását és sikeres működtetését vizsgáljuk majd.

Időpont: 2017.12.06. 10.00-15.45
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.), Brüsszel terem

A Szakmai műhely nemzetközi hallgatókat támogató mentorprogramok munkatársai részére címűszakmai műhelysorozat második workshopján a kapcsolódó nemzetköziesítési folyamatok áttekintése, valamint az intézményi jó gyakorlatok megismerése és átadása történik majd. A tervezett szakmai munka során a mentorprogramok különböző aspektusaira vonatkozó gyakorlatokat helyezzük a középpontba. 

A rendezvénysorozat első alkalmára 2017. október 4-én került sor, melynek fókuszában a Campus Mundi projekt keretében kidolgozott kézikönyvek bemutatása, a nemzetköziesítési folyamatok áttekintése, valamint a tapasztalatcsere, tudásmegosztás előmozdítása állt. Bár a két műhely szakmai tartalma egymásra épül, tartalmát úgy alakítottuk ki, hogy a tematika lehetőséget adjon új érdeklődők második alkalomnál való becsatlakozására is.

A szakmai műhely az EFOP-3.4.2-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú Campus Mundi projekt keretében valósul meg.

 

A szakmai műhely facilitátorai:

Kiss László, Nyüsti Szilvia – Okt-Full Tanácsadó Kft.

 

A szakmai műhely programterve:

9:30-10:00 Érkezés és regisztráció
10:00–10:40 Bemutatkozás, az első workshop tapasztalatainak megbeszélése és a nap programjának ismertetése
10:40–11:50 Csoportmunka:A külföldi hallgatókkal kapcsolatban felmerülő gyakori problémák összegyűjtése, problématérkép készítése
11:50–12:20 Ebédszünet
12:20–13:50 Intézményi jó gyakorlatok bemutatása
13:50–14:00 (Kávé)szünet
14:00–15:30 Csoportmunka: A mentorprogram lehetséges szerepe a külföldi hallgatók ügyeinek intézésében, problémáinak megoldásában
15:30–15:45 A szakmai nap zárása és értékelése

 

Ha a programmal kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, kérem, forduljon Mészáros Gabriellához a gabriella.meszaros@tpf.hu emailcímen vagy a (+36 1) 237-1300/108-as telefonszámon.

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A második szakmai műhelyre vonatkozó részvételi szándékát a regisztrációs felület kitöltésével jelezheti, legkésőbb 2017. november 29-ig. 12:00-ig.

Tekintettel arra, hogy a rendezvényen részt vevők létszámát a hatékony együttműködés érdekében maximum 30 főben kell korlátoznunk, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében van módunk elfogadni. A 30 fő feletti jelentkezések kezelésére várólistát alakítunk ki, aminek résztvevőit esetleges visszamondás esetén értesítjük a részvétel lehetőségéről.

Emiatt kérjük, figyelje visszajelzésünket regisztrációja elfogadásáról, illetve a várólistára kerülésről. Kérjük, amennyiben esetleges elfogadott regisztrációját követően mégis elállna a workshopon való részvételtől, azt jelezze számunkra, hogy a megüresedett résztvevői helyet tervezetten betölthessük.

 

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, és regisztrálni kíván, kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot. 

Utolsó módosítás: 2017.11.30.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány