Az ötlettől a projektig - A pályázattervezés mérföldkövei - Erasmus+ Stratégiai partnerségek

Az Erasmus+ Stratégiai partnerségek immáron ötödik alkalommal jelent pályázati lehetőséget az oktatás bármely területéhez kapcsolódó működő intézményeknek, szervezeteknek. A pályázattípus tág keretei miatt idén is három rendezvény keretében szeretnénk a lehetséges pályázóknak megmutatni, hogy mi is a Stratégiai partnerségek, miért éppannyira nehéz, mint amennyire könnyű támogatottá válni.

Időpont: 2017.11.30. 10.00-14.30
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., Brüsszel terem (Green Point irodaház, 6. emelet)

Az első rendezvény a Stratégiai partnerségek alapjait mutatta be, valamint azt, hogy hogyan lehet eljutni a motivációtól az ötletig. A második rendezvényen a projekttervezés szakaszaival, valamint a projekt részeivel fogunk foglalkozni. A harmadik rendezvény pedig már a pályázatírás technikai kérdéseivel foglalkozik.

A rendezvények összekapcsolódnak ugyan, de különállóan is hasznos tudást adhatnak a pályázóknak. Olyan szempontokat szeretnénk átadni, melyek a pályázatírás során megkerülhetetlen tartalmi támpontokat jelentenek.

 

A rendezvényen felmerülő legfőbb témák:

 

Partnerkeresés, feladatok ütemezése, partnerek közötti munkamegosztás

Mérés-értékelés az eredmények nyomon követésének érdekében, indikátorok

Projektek pénzügyi tervezése

Eredmények terjesztése, beépítése

 

Kiket várunk a rendezvényre?

 

A műhelymunkára azoknak a szervezeteknek a képviselőit várjuk, amelyek lehetséges pályázói lehetnek a programnak: oktatási intézmények, cégek, vállalkozások, civil szervezetek, közintézmények, könyvtárak, tanodák, múzeumok, művelődési házak, ernyőszervezetek képviselőit, mindazokat, akik tevékenységükkel valamilyen módon kapcsolódhatnak az oktatás fejlesztéséhez, megújításához.

Fontos, hogy nemzetközi együttműködést nemcsak oktatási/képzési intézmény kezdeményezhet!

 

A rendezvényeken való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

Regisztrációs határidő: 2017. november 27.

 

A rendezvényen maximum 80 főt tudunk fogadni, túljelentkezés esetén intézményenként maximum 1 főt. Fenntartjuk a jogot, hogy túljelentkezés esetén nem a jelentkezések sorrendjében fogadjuk el a regisztrációt.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk. A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

Arendezvénnyel kapcsolatos kérdéseivel a következő kollégákat keresheti az 1/237-1300-as telefonszámon, vagy e-mailen:

 

Felsőoktatás:        Széll Adrienn (adrienn.szell@tpf.hu)

Köznevelés:          Hlavatý Ildikó (ildiko.hlavaty@tpf.hu)

Felnőtt tanulás:     Frigyes Edina (edina.frigyes@tpf.hu)

Szakképzés:         Bartha Katalin (katalin.bartha@tpf.hu) 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Kérjük, válassza ki, hogy melyik szektorban dolgozik!*Nyújtott be korábban pályázatot Erasmus+ vagy Egész életen át tartó tanulás programban (Comenius, Leonardo, Erasmus, Grundtvig)?*Volt már sikeres pályázata Erasmus+ vagy Egész életen át tartó tanulás programban (Comenius, Leonardo, Erasmus, Grundtvig)?*Mi a célja a rendezvényen való részvétellel?

Ha van projektötlete, kérjük, írja le, hogy milyen témában?

Kialakult már a partnerség, amivel pályázni szeretnének?
Honnan értesült rendezvényünkről?
Hírlevélre feliratkozom


Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2017.11.09.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról e-mailben értesítjük.

A rendezvényen maximum 80 főt tudunk fogadni, túljelentkezés esetén intézményenként maximum 1 főt. Fenntartjuk a jogot, hogy túljelentkezés esetén nem a jelentkezések sorrendjében fogadjuk el a regisztrációt.

 

A rendezvényen elhangzó előadásokat a rendezvény oldalán elérhetővé tesszük.

 


Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány