ERASMUS+ PÁLYÁZATÍRÓ SZEMINÁRIUM - FELNŐTT TANULÁSI MOBILITÁSI PÁLYÁZATOK – BUDAPEST

Ismerje meg az Erasmus+ mobilitási pályázatokat! Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok - felnőtt tanulási projektekre fókuszálva.

Időpont: 2017.11.28. 9.30-16.00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (6. emelet Athén terem)

Szemináriumaink a 2018-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak.

A felnőtt tanulási mobilitási pályázatok felnőttkori tanulással foglalkozó szervezetek munkatársainak szakmai fejlődését támogatják nemzetközi tanulmányutakkal. A felnőttkori tanulás, melyhez az adott munkatársak hozzájárulnak, történhet formális, nem formális és informális keretek között, amennyiben általános készségfejlesztésre (pl. alapkészség fejlesztés) és nem munkakör betöltésére jogosító képzésre irányul. (Nem tartozik a felnőtt tanulási pályázatok körébe például a pedagógus továbbképzés (köznevelés), a hazai értelmezés szerinti felnőttképzés, felnőttoktatás (szakképzés).)

A pályázatíró szeminárium célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ felnőtt tanulási mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése.

A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

 

Program

9.30-10.00 Regisztráció
10.00-12.30

Az Erasmus+ felnőtt tanulási pályázattípus ismertetése

Mobilitási projektek tervezésének alapelvei
12.30-13.15 Ebédszünet
13.15-16.00

Pénzügyi tudnivalók

Pályázati űrlap technikai kérdések

Szakértői tanácsok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével. A regisztráció határideje: 2017. november 24. 12 óra.

A korlátozott férőhely miatt előnyben részesítjük azokat az intézményeket, akik újonnan pályáznak, valamint egy szervezettől egy, indokolt esetben két képviselőt várunk. Kérjük, a szervezet azon munkatársa vegyen részt a rendezvényen, aki a pályázati űrlap kitöltését végzi, a projekt tervezésében részt vesz.

A rendezvény ellátást nem tartalmaz.

A 2018. évi pályázati kiírás várhatóan november elején jelenik meg. Addig is a 2017-es felhívás, mely elérhető a honlapunkon, támpontot adhat a tervezéshez: www.erasmusplusz.hu

 

Utolsó módosítás: 2017.11.16.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány