EVS szervezetek találkozója 2017

A Tempus Közalapítvány – Erasmus+ ifjúsági csoportja 2017. december 5-6-án EVS szervezetek számára szervez találkozót.

Időpont: 2017.12.05. 2017.12.06.
Helyszín: Budapest (szervezés alatt)

A találkozó fő célja, hogy az Európai Önkéntes Szolgálat(EVS) területén tevékeny szervezetek (tapasztaltak és frissen akkreditáltak) képviselői találkozzanak egymással és a Nemzeti Iroda munkatársaival egyaránt. Tapasztalatcsere mellett szeretnénk beszélgetni illetve információkat megosztani az Erasmus+ program változásairól illetve az Európai Szolidaritási Testületről(ESC).

2017. december 5-én valósul meg az EVS live! nyilvános rendezvényünk, amely ugyancsak a találkozó részét képezi kapcsolatépítési és közös ünneplési lehetőségként. Ide várjuk a 2016 és 2017 során önkéntes szolgálatot teljesítő magyar fiatalokat illetve érdeklődőket egyaránt.

A találkozó részletei:

Időpont: 2017. december 5-6. 10-16 óráig ( 2017. december 5-én 16 órától az EVS live! eseményen való részvétellel folytatódik a program)

Helyszín: Budapest (szervezés alatt)

Egyéb: A részvétel ingyenes, ugyanakkor feltétele a program teljes időtartamán való aktív részvétel. A szállás és étkezés minden résztvevő számára biztosított, igénybe vétele pedig ajánlott (Budapesten élők számára is). A találkozó kiemelt célja a kapcsolatépítés és a tapasztalatcsere, amelyre kiváló lehetőséget biztosít a közösen töltött kötetlen idő étkezések illetve az este folyamán.

Az utazási költséget utólag térítjük, amely módjáról a résztvevőknek küldünk információt.

Egy szervezettől többen is jelentkezhetnek. A maximális létszám 35 fő. Célunk, hogy minél több szervezet részt tudjon venni, ezért túljelentkezés esetén a szervezetektől 1-1 főt tudunk fogadni.

Jelentkezési határidő: 2017. november 6.

A programmal kapcsolatos kérdéseitekkel keressétek Szőke Zsófit az alábbi elérhetőségeken:

zsofia.szoke@tpf.hu, +36 1 237 1300

Bízunk benne, hogy sok szervezettel találkozunk!


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Szervezet*

Szervezet címe (település)*

Milyen EVS tevékenységgel foglalkozik a szervezet? *
A képzés területén (EVS) milyen témák iránt érdeklődne leginkább?*

Milyen tapasztalatokat tudna megosztani más szervezetekkel? *
pl. jó példákat, nehézségeket, módszereket, stb.

Az EVS önkéntesekkel való munka terén mik a fejleszteni való területek a szervezetnél, amelyet képvisel?

Igényel útiköltség térítést a programon való részvételhez?Igényel szállást?Kérjük, hogy jelezze, amennyiben van valamilyen speciális igénye a rendezvény kapcsán!
pl. ételallergia vagy más speciális diéta, vegetáriánus étkezés, akadálymentes hozzáférés, stb.

Hírlevélre feliratkozom


Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2017.10.06.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány