Profiton innen, adományon túl-Nyitott műhely a társadalmi vállalkozásokról

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja egy napos ingyenes műhelymunkát szervez a hazai társadalmi vállalkozások jelenéről, jövőjéről és lehetőségeiről.

Időpont: 2017.10.19. 10:00-17:30
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Bp. Kéthly Anna tér 1.)

A műhelymunka célja, hogy közösen értelmezzük, hogy mit jelent ma, Magyarországon a társadalmi vállakozás fogalma, kik is a társadalmi vállalkozók és milyen hatást gyakorolnak a különböző szektorokra. Teret adunk a jelen trendek és a jövőbeli irányok feltérképezésére, illetve körbejárjuk, hogy az elkövetkező években milyen lehetőségek állnak majd ezen vállalkozások rendelkezésére. A műhelymunka remek lehetőséget ad inspiráló példák és ötletek megismerésére és megosztására, illetve ezek mentén személyes és szakmai kapcsolatok kialakítására. 

Résztvevők: Olyan szakembereket, vállalkozókat, érdeklődőket várunk erre a programra, akik számára izgalmas, gondolatébresztő a társadalmi vállalkozások fogalmának megjelenése, azok működése és hatása. Akár egy ötletgazda, akár egy már aktív vállalkozó, vagy társadalmi vállalkozásokat feljesztő szakember megtalálhatja ebben a szektorközi párbeszédben a társadalmi vállalkozásokat érintő újdonságokat. A téma egyaránt hasznos lehet eltérő területek, szférák (köz-, civil és üzleti szféra) és szektorok (ifjúság, felnőttoktatás és felsőoktatás) szakembereinek.

Tervezett programelemek:

  • társadalmi vállalkozások ma Magyarországon – fogalomtisztázás, hazai helyzetkép
  • jó példák bemutatása, mi a sikeres társadalmi vállalkozás kulcsa
  • jövőbeli trendek, lehetőségek társadalmi vállalkozások részére
  • a vállakozások társadalmi és környezeti hatása és annak mérésének fontossága
  • az Erasmus+ program és a társadalmi vállakozások fejlesztésének kapcsolata

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
A jelentkezés határideje: 2017. október 12. 12:00
Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényre maximum 30 főt tudunk befogadni.

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseivel kérjük forduljon munkatársainkhoz a tca_ifjusag{kukac}tpf.hu e-mail címen.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Kérjük, fejtse ki, milyen módon kapcsolódik a társadalmi vállalkozások témához, milyen tapasztalattal rendelkezik ezen a területen (pl. működő vállalkozás, projekt ötlet stb.) és miért tartaná fontosnak, hogy részt vegyen a találkozón!*

Kérjük, írja le, hogy mivel tudna hozzájárulni a találkozó sikerességéhez!*
Amennyiben jó példát osztana meg a többiekkel, kérjük, itt jelezze!

Kérjük írja le, milyen témákkal, kérdésekkel találkozna szívesen a program során!*

Hírlevélre feliratkozom


Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2017.09.12.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány