Európa a polgárokért pályázatíró információs nap

A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a testvérvárosi találkozókra és a városok hálózatai projektekre.

Időpont: 2017.08.02. 10:00-14:45
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)

Mire kell figyelni a pályázat a pályázat előkészítése során? Melyek az értékelés szempontjai? Hogyan lehet elkerülni a leggyakoribb hibákat?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a pályázati információs napon. Emellett szó lesz az Európa a polgárokért programról, annak felépítéséről, prioritásairól, valamint már korábban megvalósított jó példákról. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvényen áttekintjük a pénzügyi és a pályázat beadásával kapcsolatos tudnivalókat, a pályázati feltételeket, valamint a bírálati szempontokat, ezzel is segítve a sikeres felkészülést.

A rendezvényre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek, civil társadalmi szervezetek, valamint oktatási, kulturális és kutatóintézetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban.

Tervezett program:

9:30-10:00 Regisztráció
10:00-11:30 Mindent az Európa a polgárokért programról: alapvetések
11:30-12:00 Tanácsok és jó példák
12:00-12:45 Szünet
12:45-13:30 Pénzügyi tudnivalók
13:30-14:15 A pályázat benyújtása
14:15-14:45 Kérdések, válaszok

Testvérvárosi találkozók – testvértelepülések polgárainak találkozóját támogatja a program. A polgárok mozgósítása helyi és uniós szinteken az európai uniós politikai intézkedések megvitatására ad lehetőséget, ezzel is elősegítve a polgári részvételt az európai uniós döntéshozatali folyamatokban. Lehetőséget kínál a társadalmi szerepvállalás erősítésére és az önkéntesség népszerűsítésére európai uniós szinten.

Városok hálózatai – azon településeknek és szervezeteknek nyújt támogatást, melyek hosszú távú együttműködésben dolgoznak együtt egy közös témán, hálózatokat hozva létre, ezáltal is növelve az esélyét egy fenntartható együttműködésnek.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendezvény tartalma megegyezik a 2017. június 28-i információs nap tartalmával.

Utolsó módosítás: 2017.08.07.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány