Erasmus+ iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek pályázatíró szeminárium

GYŐR - Pályázatíró szeminárium az Erasmus+ Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek pályázattípusról.

A stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten. A stratégiai partnerségi pályázatok beadási határideje: 2017. március 29.

A rendezvény időpontja és helyszíne:

2017. január 26. csütörtök
10:00 - 15:00 óra között

GYŐR

Mobilis Interaktív Kiállítási Központ – A Felfedezések Háza 
9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2017. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A pályázatíró szemináriumon való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevők ismerjék a 2017-es Erasmus+ útmutató stratégiai partnerségekre vonatkozó részeit (Általános tudnivalók: 7-23 oldal; oktatás és képzés: 27. oldal, stratégiai partnerségek: 118-138. oldal; Annex I: a stratégiai partnerségek szabályai: 288-299. oldal, illetve áttekintésre: C rész: pályázóknak szóló információk: 245-261. oldal; magyar verzió).

A Tempus Közalapítvány munkatársai november folyamán „NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK TERVEZÉSE 1. - AZ EURÓPAI DIMENZIÓ” illetve „NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK TERVEZÉSE 2. – A PROJEKTTERV" címmel bevezető szemináriumokat tartottak annak érdekében, hogy a pályázatok jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós célokhoz és stratégiákhoz. A rendezvények előadásainak (október 26. és november 15.) anyagát kérjük, ismerjék meg a pályázatíró szeminárium előtt.

Program

9.30-10.00

Regisztráció

10.00-11.45

Az Erasmus+ program általános bemutatója
Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek: a pályázat tartalmi elemei I. 

11.45-12.15

Szünet

12.15-13.50

Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek: a pályázat tartalmi elemei II.
Általános pénzügyi tudnivalók

13.50-14.00

Szünet

14.00-15.00

Út a sikeres pályázathoz: jó példák
Adminisztratív tudnivalók

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztráció, amelyet a korlátozott részvételi lehetőséget figyelembe véve fogadunk el. Kérjük, hogy legkésőbb 2017. január 24-ig regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével.

Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk!

Az Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek pályázattípusról további szemináriumokat is tartunk a következő helyszíneken és időpontokban: 

Január 18. Budapest
Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet) Brüsszel terem 

Január 24. Szeged
Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet, Kari Társalgó (III. em.) 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.

Január 31. Budapest
Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet) Brüsszel terem 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Nyújtott be korábban pályázatot Erasmus+ vagy Egész életen át tartó tanulás programban?*Volt már sikeres pályázata Erasmus+ vagy Egész életen át tartó tanulás programban?*Részt vett-e valamelyik pályázat elkészítését támogató bevezető rendezvényünkön?*

Van már projektötlete? *Milyen témájú projektben gondolkodik?*
Kérjük, pár kulcsszóval írja körül a témát!

Honnan értesült rendezvényünkről?*Megrendelem a Tempus Közalapítvány évente kétszer megjelenő magazinját.
A Pályázati Pavilont magyarországi postacímre korlátozott mennyiségben és a készlet függvényében térítésmentesen postázzuk.


Hírlevélre feliratkozom


Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2017.01.16.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a jelentkezését, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.