Az Erasmus+ köznevelési szektorban Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségi pályázattípusban támogatott pályázatok listája

 

KA2 - Stratégiai partnerségek

A külföldi nemzeti irodákhoz a 2016. március 31-i határidőre benyújtott Iskolai, óvodai stratégiai partnerségek pályázatok támogatott magyar partner intézményei (2016.08.24.)

A pályázatok végeredményéről hivatalos értesítést kizárólag a pályázatokat elbíráló koordinátor nemzeti irodák küldenek a partnerségek koordinátorainak. Bővebb információért a koordinátor intézményüknél érdeklődjenek.

Az elnyert támogatásra a Tempus Közalapítvánnyal köt szerződést intézményük, melyet szeptember első felében juttatunk el Önöknek e-mailben. 

 

A 2016. március 31-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú köznevelési pályázatok eredményei

A listákon nem szereplő magyar koordinációjú pályázatok sajnos nem részesültek támogatásban. A végeredményről részletesen minden intézményt levélben tájékoztatunk legkésőbb 2016 augusztus végéig. 

A Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek koordinátorait kérjük, hogy az elektronikusan kiküldött értesítés alapján tájékoztassák az együttműködésben részt vevő partnereket az eredményről és az elnyert támogatás összegéről.

 

A 2015. március 31-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú köznevelési pályázatok eredményei

A listákon nem szereplő magyar koordinációjú pályázatok sajnos nem részesültek támogatásban. A végeredményről részletesen minden intézményt levélben tájékoztatunk 2015 augusztusának utolsó teljes hetében.

 

A 2014. április 30-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú közoktatási pályázatok eredményei

 

KA1 - Mobilitási projektek

A 2016-os február 2-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

 

A 2015-ös március 4-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

 

A 2014-es március 24-i határidőre beérkezett közoktatási mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

 

Utolsó módosítás: 2016.09.05.