Az Erasmus+ köznevelési szektorban Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségi pályázattípusban támogatott pályázatok listája

KA1 - Mobilitási projektek

A 2017. február 2-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

 

A 2016. február 2-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

 

A 2015. március 4-i határidőre beérkezett köznevelési mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

 

A 2014. március 24-i határidőre beérkezett közoktatási mobilitási pályázatok eredményei

Támogatott és tartaléklistás intézmények listája

 

KA2 - Stratégiai partnerségek

A 2017. március 29-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú köznevelési pályázatok eredményei

Köznevelési stratégiai partnerségek (KA201-es pályázatok) (2017.07.12.)

 

Tájékoztatjuk önöket, hogy a 2017. március 29-i határidőre benyújtott magyar koordinációjú Iskolai, óvodai stratégiai partnerségek pályázatok eredményét várhatóan 2017. augusztus 1. és augusztus 15. között tesszük elérhetővé ezen az oldalon. A végeredményről természetesen minden magyar koordinátor intézményt levélben is értesítünk legkésőbb 2017 augusztusa végéig. Amennyiben partnerek valamely külföldi nemzeti irodához benyújtott pályázatban, a végeredményről partnerségük külföldi koordinátoránál érdeklődjenek.

 

A külföldi nemzeti irodákhoz a 2016. március 31-i határidőre benyújtott Iskolai, óvodai stratégiai partnerségek pályázatok támogatott magyar partner intézményei (2016.08.24.)

A pályázatok végeredményéről hivatalos értesítést kizárólag a pályázatokat elbíráló koordinátor nemzeti irodák küldenek a partnerségek koordinátorainak. Bővebb információért a koordinátor intézményüknél érdeklődjenek.

Az elnyert támogatásra a Tempus Közalapítvánnyal köt szerződést intézményük, melyet szeptember első felében juttatunk el Önöknek e-mailben. 

 

A 2016. március 31-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú köznevelési pályázatok eredményei

A listákon nem szereplő magyar koordinációjú pályázatok sajnos nem részesültek támogatásban. A végeredményről részletesen minden intézményt levélben tájékoztatunk legkésőbb 2016 augusztus végéig. 

A Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek koordinátorait kérjük, hogy az elektronikusan kiküldött értesítés alapján tájékoztassák az együttműködésben részt vevő partnereket az eredményről és az elnyert támogatás összegéről.

 

A 2015. március 31-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú köznevelési pályázatok eredményei

A listákon nem szereplő magyar koordinációjú pályázatok sajnos nem részesültek támogatásban. A végeredményről részletesen minden intézményt levélben tájékoztatunk 2015 augusztusának utolsó teljes hetében.

 

A 2014. április 30-i határidőre beérkezett magyar koordinációjú közoktatási pályázatok eredményei

 

 

Utolsó módosítás: 2017.07.13.