Európa a polgárokért információs napok

2017.11.08.

Rendezvény | Nonprofit szervezet, Önkormányzatok

A Tempus Közalapítvány újra információs napokat szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a a program újdonságaira.

Az információs napok szervezésével igyekszünk segíteni azokat, akik az Európa a polgárokért programban szeretnének pályázatot benyújtani.

Mik a program újdonságai és megújult prioritásai? Mire kell figyelni a pályázat előkészítése során? Melyek az értékelés szempontjai? Hogyan lehet elkerülni a leggyakoribb hibákat?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a rendezvényeken. Szó lesz még az Európa a polgárokért programról, annak felépítéséről, prioritásairól, valamint már korábban megvalósított jó példákról. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvényen áttekintjük a pénzügyi és a pályázat beadásával kapcsolatos tudnivalókat, a pályázati feltételeket, valamint a bírálati szempontokat, ezzel is segítve a sikeres felkészülést.

A rendezvények időpontja: 2017. november 22. és 2017. december 5.
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)

A pályázati program célja, hogy segítse a polgárokat az Unió történelmének, működésének alaposabb megismerésében, az uniós szakpolitikák és döntéshozatali folyamatok megértésében, miközben aktív szerepvállalásra és demokratikus részvételre ösztönzi őket. A program emellett kiemelt figyelmet szentel az európai identitás, a tolerancia és egymás kölcsönös megértésének erősítésére is.

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részletes program az alábbi linkeken olvasható, a regisztráció szintén ugyanitt végezhető el:

2017. november 22-i rendezvény: http://tka.hu/rendezveny/8541/europa-a-polgarokert-informacios-nap

2017. december 5-i rendezvény: http://tka.hu/rendezveny/8542/europa-a-polgarokert-informacios-nap

Utolsó módosítás: 2017.11.09.