Európa a polgárokért pályázatíró információs nap

2017.07.20.

Rendezvény | Nonprofit szervezet, Önkormányzatok

A Tempus Közalapítvány augusztus 2-án információs napot szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a testvérvárosi találkozókra és a városok hálózatai projektekre.

Mire kell figyelni a pályázat a pályázat előkészítése során? Melyek az értékelés szempontjai? Hogyan lehet elkerülni a leggyakoribb hibákat?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a pályázati információs napon. Emellett szó lesz az Európa a polgárokért programról, annak felépítéséről, prioritásairól, valamint már korábban megvalósított jó példákról. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvényen áttekintjük a pénzügyi és a pályázat beadásával kapcsolatos tudnivalókat, a pályázati feltételeket, valamint a bírálati szempontokat, ezzel is segítve a sikeres felkészülést.

Időpont: 2017.08.02. 10:00-14:45
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)

A rendezvényre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek, civil társadalmi szervezetek, valamint oktatási, kulturális és kutatóintézetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban.

További információ és regisztráció

Utolsó módosítás: 2017.07.20.