Erasmus+ felsőoktatási szeminárium – Együttműködés a partnerországokkal

2017.08.28.

Rendezvény | Felsőoktatás

A magyar, az osztrák és a szlovák Erasmus+ Nemzeti Irodák immár évek óta rendeznek olyan közös szemináriumokat, amelyek az Erasmus+ programban a partnerországokkal való együttműködési lehetőségekre fordítják a figyelmet. Az idei rendezvényre szeptember 20-21-én kerül sor Bécsben az FH Campus Wien területén.

Erasmus+ Higher Education Seminar on Cooperation with Partner Countries
Időpont: 2017. szeptember 20-21.
Helyszín: FH Campus Wien (Bécs 1100, Favoritenstrasse 226.)

A szemináriumra mindenekelőtt olyan felsőoktatási szektorban dolgozó oktatókat, projektkoordinátorokat, vezetőket és más munkatársakat várunk, akik konkrét projektötletekkel rendelkeznek, és érdeklődnek az Európán kívüli Erasmus+ projektek iránt (Erasmus Mundus, Capacity Building in Higher Education, Jean Monet, Knowledge Alliances és nemzetközi kreditmobilitás).

A szemináriumon Albánia, Jordánia és Örményország Erasmus+ irodái is részt vesznek.

A rendezvény tervezett programja ide kattintva letölthető.
Részletes információk a szemináriumról itt találhatók.

Regisztrációra a következő oldalon van lehetőség legkésőbb szeptember 10-ig (a korlátozott férőhelyek miatt javasoljuk a mielőbbi regisztrációt): https://bildung.erasmusplus.at/de/veranstaltungen/anmeldung/2017/2017-09-20-erasmus-he-seminar-partner-countries/

A regisztrációval párhuzamosan a szervezők kérik az intézményi profilt bemutató űrlap kitöltését is, és megküldését a cooperation-seminar@oead.at címre.

További információ:
cooperation-seminar@oead.at

Utolsó módosítás: 2017.08.28.