Európa a polgárokért pályázati információs napok

2017.06.19.

Rendezvény | Nonprofit szervezet, Önkormányzatok

A Tempus Közalapítvány információs napokat szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelemmel a testvérvárosi találkozókra és a városok hálózatai projektekre.

A pályázati program célja, hogy segítse a polgárokat az Unió történelmének, működésének alaposabb megismerésében, az uniós szakpolitikák és döntéshozatali folyamatok megértésében, miközben aktív szerepvállalásra és demokratikus részvételre ösztönzi őket. A program emellett kiemelt figyelmet szentel az európai identitás, a tolerancia és egymás kölcsönös megértésének erősítésére is.

Az információs napok szervezésével igyekszünk segíteni azokat, akik az Európa a polgárokért programban szeretnének pályázatot benyújtani.

Szó lesz az Európa a polgárokért programról, annak felépítéséről, prioritásairól, valamint már korábban megvalósított jó példákról. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvényen áttekintjük a pénzügyi és a pályázat beadásával kapcsolatos tudnivalókat, a pályázati feltételeket, valamint a bírálati szempontokat, ezzel is segítve a sikeres felkészülést.

A pályázati információs napok időpontja és további információ:

2017. június 28. testvérváros, városok hálózatai projektek További információ és regisztráció
2017. augusztus 2. testvérváros, városok hálózatai projektek További információ és regisztráció

A rendezvények helyszíne: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)

A rendezvényekre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek, civil társadalmi szervezetek, valamint oktatási, kulturális és kutatóintézetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban.

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Utolsó módosítás: 2017.06.19.