ERASMUS+ iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek pályázatíró szeminárium Győrben

2017.01.17.

Rendezvény | Köznevelés

Nagy az érdeklődés a Tempus Közalapítvány Erasmus+ Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek pályázatíró szemináriumaira, Győrben még vannak szabad helyek.

A stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten. A stratégiai partnerségi pályázatok beadási határideje: 2017. március 29.

A rendezvény időpontja és helyszíne:

2017. január 26. csütörtök
10:00 - 15:00 óra között

GYŐR

Mobilis Interaktív Kiállítási Központ – A Felfedezések Háza 
9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2017. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A pályázatíró szemináriumon való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevők ismerjék a 2017-es Erasmus+ útmutató stratégiai partnerségekre vonatkozó részeit (Általános tudnivalók: 7-23 oldal; oktatás és képzés: 27. oldal, stratégiai partnerségek: 118-138. oldal; Annex I: a stratégiai partnerségek szabályai: 288-299. oldal, illetve áttekintésre: C rész: pályázóknak szóló információk: 245-261. oldal; magyar verzió).

A Tempus Közalapítvány munkatársai november folyamán „NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK TERVEZÉSE 1. - AZ EURÓPAI DIMENZIÓ” illetve „NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK TERVEZÉSE 2. – A PROJEKTTERV"címmel bevezető szemináriumokat tartottak annak érdekében, hogy a pályázatok jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós célokhoz és stratégiákhoz. A rendezvények előadásainak (október 26. és november 15.) anyagát kérjük, ismerjék meg a pályázatíró szeminárium előtt.

A rendezvény programját ide kattintva tekintheti meg

A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztráció, amelyet a korlátozott részvételi lehetőséget figyelembe véve fogadunk el. Kérjük, hogy legkésőbb 2017. január 24-ig regisztráljon honlapunkon.

Regisztráció és további információ

Az Iskolai-, óvodai stratégiai partnerségek pályázattípusról további szemináriumokat is tartunk a következő helyszíneken és időpontokban: 

Január 24. Szeged
Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet, Kari Társalgó (III. em.) 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.

Január 31. Budapest
Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet) Brüsszel terem 

Utolsó módosítás: 2017.01.17.