Modern művészet és street art az Erasmus+ városodban - Fotópályázat

2016.11.21.

Hír | Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány fotópályázatot hirdet jelenlegi és korábbi Erasmus+ ösztöndíjasok számára. Fedezd fel az Erasmus+ városod rejtett kincseit, művészeti alkotásait, street art alkotásait! Fotózd le kedvenceidet, küldd el nekünk, és nyerj!

A fotót e-mailben csatolmányként küldd el nekünk az erasmusjatek{kukac}tpf.hu címre, lehetőleg jó minőségben. Írj egy mondatot, hogy miért a kiválasztott alkotást fotóztad, és ha tudod a művész nevét, arra is kíváncsiak vagyunk. Emellett írd meg, hogy melyik városban, melyik évben készült a fotó.

Fontos, hogy ne illegális graffitit fotózz, hanem a város művészi alkotásként számon tartott értékét.

A fotópályázat menete

  • A fotókat 2016. november 18-tól november 27-én éjfélig várjuk az erasmusjatek{kukac}tpf.hu e-mail címre. A pályázaton kizárólag az e-mailben beküldött, a fotópályázat témájának megfelelő fotók vesznek részt. Amennyiben egy beküldött képet a Tempus Közalapítvány a nyugalom megzavarására alkalmasnak talál, azt kizárhatja a pályázatból.
  • A pályázatra beküldött fotók közül a Tempus Közalapítvány zsűrije választja ki a 3 legjobb képet, amelyek készítői egy-egy univerzális power bank vésztöltőt nyernek.
  • A pályázatra beküldött fotókat november 28-án feltöltjük az Erasmus ösztöndíj hallgatóknak Facebook oldal fotógalériájába, ahol a közönség is szavazhat kedvencérenovember 28-tól december 2-án 14:00 óráig. A legtöbb lájkot összegyűjtő képet ajándékcsomaggal jutalmazzuk.
  • A nyertes fotókat a Tempus Közalapítvány december 5-én hirdeti ki, a kiválasztott képek készítőit e-mailben is értesíti.

Nyeremények

A beküldött fotók közül a Tempus Közalapítvány zsűrije választja ki a 3 nyertes képet, amelyek készítői egy-egy univerzális power bank vésztöltőt nyernek. A Facebook oldalon legtöbb lájkot összegyűjtő kép készítője ajándékcsomagot kap. A nyeremények átvételét a nyertesekkel e-mailben egyeztetjük.

Részvételi szabályok és további információ

Utolsó módosítás: 2016.11.22.