16. Nyelvparádé a Millenárison

Partner hír | 2015.09.02.

Rendezvény | Felsőoktatás, Köznevelés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet

A szeptember 11-13-ig megrendezésre kerülő rendezvényen több mint 80 kiállító várja a látogatókat.

A változatosság gyönyörködtet – akkor is, ha nyelvet tanulunk!

A szeptember 11-13-ig (péntektől vasárnapig) megrendezésre kerülő rendezvényen több mint 80 kiállító a nyelvtanulási lehetőségek teljes palettájával – a hagyományos kurzusoktól egészen a legmodernebb technikai eszközökig – várja mindazokat, akik számára fontos, hogy idegen nyelveken beszéljenek, és szeretnék a nyelvtudásukat itthon vagy külföldön kamatoztatni, fejleszteni. 

Időpont: 2015. szeptember 11-13. (péntektől vasárnapig) 10.00 – 18.00
Helyszín: Millenáris D épület

További információ: http://nyelvparade.com/

A Millenáris D épületében ingyenesen látogatható rendezvényen nem csak bel- és külföldi nyelvtanfolyamok, nyelvkönyvek és segédeszközök sokaságát találják meg a látogatók, ki is próbálhatnak nyelvvizsgát, nyelvórát, internetes tanulási lehetőségeket és technikai újdonságokat. A kiállítók jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat – legyen szó tanfolyamról, könyvről vagy külföldi tanulási és munkalehetőségekről. Emellett számtalan játék, nyeremény, ajándék vár azokra, akik már rájöttek, hogy a használható nyelvtudás milyen előnyöket rejt magában. Társrendezvényként az Afrikai Napok kínál színes kulturális programokat.

Bár sokan azt kívánják, bárcsak lenne egy olyan üdvözítő módszer, tananyag, ami biztos sikert ígér, érdemes ezeket ötvözni, egymással összehangolni, hogy a nyelvtanulás eredményes legyen. Ahhoz, hogy ki-ki megtalálja a saját maga számára legjobban alkalmazható eszközöket, módszereket, ki kell többet is próbálnia. A Nyelvparádé az a rendezvény, ahol mindezt egyszerre megtehetik az érdeklődők. Más látásmód kell az offline élmények befogadásához, mint az interneten való böngészéshez, de a nyitottság rengeteg eredményt, új lehetőségeket nyújt a látogatók számára. A legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálja a számára elérhető, sikert hozó nyelvtanulási módot. A rendezvényen számos nyelvvizsgaközpont várja próbatesztekkel a látogatókat, és a könyvkiadók legfrissebb kiadványaival is megismerkedhetnek az érdeklődők.

A Nyelvparádén többféle megoldást nyújtanak az érdeklődők számára a kiállítók és az előadások; itt nem a mit?, hanem a hogyan? kérdésre kapnak választ a résztvevők:

  • Hogyan érdemes nyelvvizsgára készülni?
  • Hogyan lehet úgy tanulni, hogy az maradandó legyen?
  • Hogyan érdemes külföldi tanfolyamokra, egyetemekre jelentkezni?
  • Hogyan használjunk változatos módszereket, anyagokat, hogy kitartson a nyelvtanulási kedvünk?

Sikerélmény a nyelvtanításban című módszertani konferencia pénteken várja remek előadókkal, előadásokkal a nyelvtanárokat, hogy sok segédanyaggal, ötletekkel feltöltekezve kezdhessék a tanévet.

A kulturális különlegességekről és a minden érzékszervre ható élményekről idén is az Afrikáért Alapítvány gondoskodik. Ebben az évben az „Afrikai Napok” színes kavalkádjának fő témája az éltető víz. A „Vízibility” programról a www.afrikaert.hu oldalon olvashatnak részleteket.

További információ: http://nyelvparade.com/

 

A Nyelvparádéra ingyenes a belépés és a rendezvény kerekesszékkel is látogatható.

Utolsó módosítás: 2015.09.07.