Erasmus ösztöndíj hallgatóknak

  Erasmus+ tanárok

  Erasmus+ Ifjúság és Eurodesk

  Európai Ifjúsági Portál

  100újélmény

  Campus Mundi ösztöndíjak

  Europass Magyarország

  Európa a polgárokért program

  A tanulás jövője

  Study in Hungary

  ErasmusPlus_HU

  Campus Mundi


Országajánlók

Ma már a világ bármely országába mehetsz tanulni vagy szakmai gyakorlatra. Országajánlóinkban összegyűjtjük, hogy egyes országokban miért jó hallgatóként eltölteni egy kis időt, milyen kulturális különbségekre számíthatsz, milyen gasztronómiai érdekességeket érdemes felfedezned és hogy mik a legjobb kikapcsolódási lehetőségek.

Összes címkeCampus HungaryCampus MundiCeepusErasmus+Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitásMagyar Állami Eötvös ÖsztöndíjSzakmai gyakorlatÁllamközi ösztöndíjak



Ausztria

Ausztria az Európai Unió vezető vízerőmű gyártójaként már évtizedek óta sokat tesz a fenntartható és megújuló energia elterjedéséért. Szakterülettől függetlenül a környezettudatos szemléletmód elsajátítása egy olyan versenyképes tudást jelenthet, amellyel biztosan megtalálod majd álmaid munkahelyét!

Elolvasom

Csehország

Egy 2016 elején közzétett rangsor alapján Csehország legendás fővárosa egyike a közép-európai régió legélhetőbb városainak, maga mögé utasítva Budapestet és Ljubljanát is. Azonban ne feledkezzünk meg róla, hogy Csehország jóval több, mint Prága. Mind tanulmányi, mind pedig megélhetési szempontból rendkívül sok érv sorakoztatható fel Csehország mellett, így kár lenne kihagyni.

Elolvasom

Hollandia

Hollandia az egyetemek magas színvonala, a multikulturális környezet, a bicikliutakkal és csatornákkal átszőtt izgalmas városai miatt is tökéletes választás!

Elolvasom

Lengyelország

Ha fontos számodra a karriered és igazán jó órákat szeretnél külföldön hallgatni, ha szívesen megtanulnál egy különleges nyelvet, ha érdekel a történelem és a legendák, és szereted a természetet, válaszd Lengyelországot!

Elolvasom

Németország

Nem véletlen, hogy Németország évek óta az egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi ösztöndíjprogramoknak. Akár az ott rejlő természeti kincsek vonzanak, vagy a pezsgő kulturális élet, akár csak a híres német precizitást akarod a saját szemeddel látni, biztos, hogy nem fogsz csalódni. Németországban ráadásul kiemelkedő a felsőoktatás színvonala. A maci alakú gumicukor és a Kinder tojás őshazájába számtalan út vezet, elég csak a Campus Mundi ösztöndíjakra vagy az Erasmus+ programra gondolni.

Elolvasom

Olaszország

Ismerd meg Olaszországot egy ösztöndíjasunk személyes tapasztalatain keresztül.

Elolvasom

Spanyolország

Spanyolország a gasztronómia fellegvára és az ünnepségek hazája. Tudd meg, mit tartogat még neked!

Elolvasom

Szlovénia

Minőségi oktatás izgalmas természeti és kulturális látnivalókkal pár óra utazásra. Szlovéniába vonattal is eljuthatsz, így a karbonlábnyomod sem lesz nagyobb külföldi féléved alatt!

Elolvasom

Belgium

EU, sör, csokoládé, sültkrumpli, állandó eső, a bürokrácia országa… Valószínűleg ezek jutnak eszünkbe először Belgiumról, lássuk azonban, mit érdemes még tudni az országról, milyen előnyöket és hátrányokat kell ismernünk, ha a kiutazást, kinti tanulást, vagy szakmai gyakorlat vállalását fontolgatjuk!

Elolvasom

Dánia

A boldogság lista szerint a világ egyik legboldogabb országa Dánia, hiszen a lakosok elégedettek a politikai szabadságukkal, az egészségüggyel és természetesen az oktatási rendszerükkel is.

Elolvasom

Finnország

Gyerekkorod óta szeretnél találkozni a Mikulással? Szeretsz a szaunában lazítani és kipróbálnád a szauna utáni hóúszást? Vagy inkább a lékfürdőzés érdekel? Szeretnél megkóstolni olyan finn ételkülönlegességeket, mint a rénszarvashús, a salmiakki vagy a mämmi? Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, akkor Finnországban a helyed!

Elolvasom

Izland

Mindig is vonzott a tündérek, manók világa? Szívesen kalandoznál a sarki fény országában? Érdekel a viking kultúra? Izland mindennek megismerésére lehetőséget biztosít számodra, akár tanulmányi, akár (pedig) kikapcsolódási célból utazol Északra.

Elolvasom

Liechtenstein

Az Alpok területén fekvő miniállam számtalan látnivalót és kellemes élményt rejt magában. A festői környezet, a természetből áradó nyugalom mindenkit magával ragad, az itt eltöltött pár nap után a felüdülés garantált.

Elolvasom

Norvégia

Kíváncsi vagy a trollokról szóló legendák eredetére? Szívesen folytatnád tanulmányaidat csodaszép, minden tekintetben megnyugvást és felüdülést kínáló környezetben, korszerű intézményi keretek között? Elég egy pillantást vetned képeinkre, s a fjordok világa téged is magával ragad.

Elolvasom

Svédország

Ismerd meg Svédországot egy volt ösztöndíjasunk személyes tapasztalatain keresztül.

Elolvasom

Minden jog fenntartva, 2014 © Tempus Közalapítvány

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002298
Engedélyszám: E/2020/000342

TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY 1077 BUDAPEST, KÉTHLY ANNA TÉR 1. • TELEFON: (+36 1) 237-1300 • INFÓVONAL: (+36 1) 237-1320
E-MAIL: INFO{KUKAC}TPF.HU