Mutasd be és ajánld másoknak is az ösztöndíjas országodat!

Olyan hallgatókat keresünk, akik az USA egyik államában, Dél- Koreában, Oroszországban, Új- Zélandon, Kolumbiában vagy éppen Uruguayban jártak valamelyik külföldi ösztöndíjprogram keretében! Sokan érdeklődnek ezek iránt a célországok iránt, segíts nekik jobban megismerni a helyi körülményeket. Ha szeretsz írni, és lenne kedved részletesebben bemutatni az országot, ahol az ösztöndíjas időszakodat töltötted, írd meg nekünk! Innen meríthetsz ötleteket, illetve mi is adunk neked szempontokat. Cserébe értékes nyereménycsomagot adunk ajándékba: bögre, tornazsák, a plusz egy ajándékot pedig te választhatod ki :)

Ha vannak még kérdéseid, vagy jelentkezni szeretnél, ide írj nekünk: alumni@tpf.hu

 

 

Alumni tanácsadó kör: csatlakozz Te is!

Úgy érzed, szívesen segítenél kortársaidnak, egyetemista hallgatóknak, mit várjanak, mire is számítsanak egy külföldi mobilitás alatt? Érdekel a kommunikáció, marketing, és jó is vagy benne? Vannak ötleteid, mivel lehetne feldobni az egyes híreket, posztokat az Erasmus+ és a Campus Mundi Facebook-oldalán? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, jelentkezz az Alumni közösségünk tanácsadói csapatába! Az induló csapat tagjait szeretnénk bevonni a hallgatóknak szóló kommunikációs eszközeink kialakításába, hogy minél kreatívabb, hallgatóbarátabb kampányokkal, hírekkel, játékötletekkel tudjuk elérni a fiatalokat.

A tanácsadókkal 2018. folyamán tervezünk szorosan együttműködni, a tevékenységet önkéntes igazolással, ajándékcsomaggal és - aktivitástól függően – egyéb formában kompenzáljuk.

Ha érdekel a lehetőség, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot 2018. április 23-ig.

Nemzetközi Ösztöndíjas Alumni tanácsadó jelentkezés

 

 

Utolsó módosítás: 2018.04.18.