Megnyílt a 2024-2025-ös tanév nyertes CEEPUS hálózataiban az egyéni mobilitásokra való pályázás lehetősége

2024.05.10.

Pályázat | Felsőoktatás

A CEEPUS pályázati rendszerben a 2024/2025-ös tanév nyertes hálózatai Ready for mobility státuszba kerültek.

www.ceepus.info központi CEEPUS pályázati rendszerben a 2024/2025-ös tanév nyertes hálózatai Ready for mobility státuszba kerültek, ezzel megnyílt a jelentkezési felület a CEEPUS hálózaton belüli egyéni mobilitási pályázatok feltöltésére.Az őszi félévre (2024. szeptember 1. – 2025. január 31.) szóló egyéni mobilitási pályázatok feltöltésének határideje: 2024. június 15.  (tavaszi félévre: 2024. október 31.) 

A freemover pályázatokat 2024. június 1-től lehet majd feltölteni, és a beadás határideje mindkét félévre 2024. november 30. 
Kérjük, hogy a kifelé menő freemover pályázati lehetőségekről a CEEPUS nemzeti irodáknál érdeklődjenek, mert az őszi félévben korlátozott azon országok száma, amelyek freemovereket is fogadnak.

Intézmények a kimenő helyeik meghirdetéséhez segítségül vehetik:

  • a pályázati felhívás mintát és a pályázati feltételeket összefoglaló dokumentumot, melyek honlapunkról letölthetők (Intézményi pályázatok >> Hálózati pályázatok >> Dokumentumok támogatott pályázóknak >> Intézményi pályáztatás), valamint 
    a program népszerűsítéséhez kidolgozott promóciós anyagainkat:
  • kommunikációs eszköztár (a program népszerűsítéséhez igénybe vehető hallgatóknak, ill. oktatóknak szóló diasorok és további promóciós segédanyagok)

Kérjük, hogy a belső, intézményi pályáztatás ütemezése során vegyék figyelembe, hogy a nyertes pályázóknak a központi határidőre fel kell tölteniük a pályázatokat.

 További információk és gyakorlati tudnivalók az egyéni pályázatokról:
hallgatók számára >>
oktatók számára >>
információ angolul >>

Központi CEEPUS pályázati rendszer: ceepus.info

Utolsó módosítás: 2024.05.28.